Demir, “Kan Bağışında Duyarlı Olalım!”

Elazığ Ülkücü İşçiler Derneği ve Kızılay Elazığ Kan Bağış Merkezi tarafından ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Elazığ Ülkücü İşçiler Derneği binasında düzenlenen bağış programına Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Oğuzhan Demir, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Mesut Tunç, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MHP Elazığ İl Başkanı Oğuzhan Demir yaptığı açıklamada kanın sürekli bir ihtiyaç olduğuna dikkat çekerek, vatandaşları kan verme konusunda duyarlı olmaya davet etti.

Demir konuşmasında şu sözlere yer verdi; “Elazığ Ülkücü İşçiler Derneği ile Türk Kızılay’ının ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyasından dolayı Dernek yönetimi ve üyeleri adına başkanımız Mesut Tunç’a teşekkürlerimi iletiyorum. Gerçekten Kan sürekli bir ihtiyaç. Nerde, kimin başına ne geleceğini kimse bilemez. Bunun için Kızılay’a Kan Bağışı konusunda tüm vatandaşlarımız biraz daha duyarlı olabilse, bu konuyu alışkanlık haline getirebilsek daha iyi olur diye düşünüyoruz. Buna yönelik biz ve yönetim kurulundaki birçok arkadaşımızla beraber kan bağışında bulunduk. İnşallah bundan sonraki süreçte dönem dönem bu organizasyonların tekrarı olacak. Bu şekilde hem Kızılay da çalışan arkadaşlarımıza hem kan verenlere hem de sizlere teşekkür ediyor, Allah’a emanet ediyorum.”

Reklam
Reklam

“Bir gün herkesin kana ihtiyacı olabilir”

Dernek olarak Elazığ’da böyle bir organizasyonu ilk defa yaptıklarını belirten Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Mesut Tunç, bu organizasyonun tüm Sivil Toplum Kuruluşlarına örnek teşkil edeceğini belirtti.

Tunç: “Elazığ Ülkücü İşçiler Derneği olarak Türk Kızılay’ı Elazığ Kan Merkezi ile ortaklaşa bir kan bağış kampanyası düzenledik. Bu kampanya bir günlüktür. Kan Acil Değil sürekli bir ihtiyaçtır. Bir gün herkesin kana ihtiyacı olabilir diye düşünmesi gerekebilir. Hastalar adına kan bağış kampanyasına destek veren tüm Elazığlı hemşerilerimize teşekkürlerimi sunarım” şeklinde konuştu.

Ajans23/Buşra KESKİN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: