Demir: Modern Ve Teknolojik Eğitim Dönemi Başlıyor

AK Parti'nin eğitime büyük önem verdiğini ifade eden AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir,...

AK Parti'nin eğitime büyük önem verdiğini ifade eden AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Samsun'da da bu bağlamda çalışmalar yapıldığını ve tozlu tahta döneminden akıllı tahta dönemine geçiş yapıldığını söyledi.

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Samsun'daki bazı eğitim öğretim kurumlarında incelemelerde bulundu. İlk olarak inşaatı devam eden Mehmetçik İlköğretim Okulu'nu gezen Demir, müteahhit firma yetkilisinden bilgiler aldı. Demir daha sonra, 30 Ağustos İmam Hatip Ortaokulu'na geçerek, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cora, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu ve okul aile birliği yetkilileriyle toplantı yaptı. Demir, okulun bazı bölümlerinde iyileştirilme yapılması planlanan yerleri de gezdi.

Reklam
Reklam

Buradaki toplantının ardından Ladik ilçesine geçen Milletvekili Demir, Polat köyündeki Yatılı Kız Kuran Kursu'nda toplantı gerçekleştirdi. Kursa 120 yataklı yeni bir bina yapılacağını belirten Demir, hayırseverleri destek vermeye davet etti. Eğitimin önemine dikkati çeken Milletvekili Demir, "Her şeyin başı eğitim anlayışıyla AK Parti, devrim niteliğinde adımlar atıyor. Tozlu tahtalar döneminden, tabletli, akıllı tahtalı eğitim modeline geçiş yapılıyor. Çocuklarımız yeni yapılan eğitim kurumlarında daha modern ve teknolojik sınıflarda eğitim alıyor. Samsun'da da her ilköğretim, ortaokul ve lise gibi inşaatlar hızla yükseliyor. Bunların yanında Kur'an kursu inşaatları da çocuklarımızın daha modern ortamda eğitim alacağı yerler haline geliyor." dedi.

Demir'in programlarına AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, AK Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, İl Genel Meclis Üyesi Dilaver Atlı ve çok sayıda partili de eşlik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: