Demir: Türkiye gibi gelişimi ve dönüşümünü sağlayan başka bir ülke yok

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Türkiye gibi 10 yıllık bir sürede gelişimi ve dönüşümünü...

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Türkiye gibi 10 yıllık bir sürede gelişimi ve dönüşümünü sağlayan başka bir ülke olmadığını söyledi.
Canik ilçesi Hasan Doğan Spor Merkezi gerçekleştirilen AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Kongresi’nde konuşma yapan Milletvekili Demir, başarılarla dolu altın bir 10 yılı Türkiye’ye AK Parti hükümeti olarak hediye ettiklerini belirtti. Demir, şöyle konuştu: “Bugün Türkiye Cumhuriyeti siyasi tarihini, kamu yönetimini çok sağlıklı bir seviyeye getirdik. Bu bize nasip oldu. Önümüzdeki yılların, geçtiğimiz yıllardan çok daha değerli ve önemli olduğunu, bunun için çok fazla nitellikli, çok daha büyük çabaların gerektiğini düşünüyorum. AK Parti başından itibaren bu yolda çalışma yapmaya başladığından kendi içinde de gelişime ve dönüşüme önem vermiştir. 10 yıl önceki Türkiye’yi bugünkü durumla kıyaslayan herkes, hem içerde hem dışarıda bütün dünya bunu izleyerek görüyor. Hemen hemen tüm hizmet alanlarında demokraside, hukuk devleti kavramının gelişmesinde, adaletin yerleşmesinde ve uygulanmasında, ekonomide, sosyal hayatta, dış politikada, yerel hizmetlerde ve daha birçok alanda bunu görmek mümkündür. 2012 yılına girdiğimiz bu günlerde Türkiye geçmişe göre çok daha iyi bir konumda bulunuyor. 2015 yılına girdiğimizde ise Türkiye bu günlerden daha yüksek düzeye geldiğini hep birlikte analiz edeceğiz.”
Demir, AK Parti'nin yetki, sorumluluk paylaşımı ve takdimini en sağlıklı geliştiren, nakleden bir siyasi parti olma hürriyetini de kazandığını ifade ederek, sözlerine şöyle devam etti: "Bu süreci sağlayan en önemli mekanizmalardan bir tanesi bizim kongrelerimizdir. İçindeki görev değişimini de sağlayarak emin adımlarla istikbale hep birlikte yürüyeceğiz. AK Parti kendi içinde yetiştirdiği gençlere en fazla sorumluluk veren siyasal partidir. Bu konuda hem Türkiye’de hem de dünyada diğer siyasi hareketlere de örnek olmuş olan bir hizmet erbabıdır. Genç birçok başarılı arkadaşımız şu an çeşitli görevlerde hizmet vermekte. Gençlik kollarında yetişen arkadaşlarımızı belediye başkanı, milletvekili olarak da gelecekte görmek istiyoruz. Siyasette biz düz ve birbirimize iyi örnek olalım. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partimiz her çalışmasında topluma faydalı olmayı hedef edinmiştir. Bizler bu sorumluluk bilinci içerisinde, gecemizi gündüzümüze katarak Allah’ın bize nasip etmiş olduğu tüm özellikleri insanlarımıza, gelecek kuşaklara hayırlı hizmetlere vesile olsun diye kullanmaya devam edeceğiz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz