Demiralp'in Afad Müdürlüğü’ne Atanması Hemşehrilerini Sevindirdi

Hamza Demiralp'in, Malatya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne vekaleten atanması, hemşehrileri Doğanşehirlileri sevindirdi.1957 yılında...

Hamza Demiralp'in, Malatya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne vekaleten atanması, hemşehrileri Doğanşehirlileri sevindirdi.

1957 yılında Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde doğan Demiralp, Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, pek çok ilde orman müdürlüklerinde, çeşitli kademelerde görev yaptı.

Malatya İl Çevre ve Orman Müdürlüğü Çevre Yönetimi Şube Müdürlüğü ile Malatya Orman İşletme Müdürlüğü'nde mühendis olarak görev yapan Demiralp, bu görevi yürütürken İl AFAD Müdürlüğü'ne vekaleten atanmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: