Demirçalı: 9 yılda Adana yoksullaştı

CHP Adana milletvekili adayı Ali Demirçalı, 9 yıllık AK Parti iktidarında Adana’nın yoksullaştığını belirterek, kapanan...

CHP Adana milletvekili adayı Ali Demirçalı, 9 yıllık AK Parti iktidarında Adana’nın yoksullaştığını belirterek, kapanan fabrikalar ve yeni sanayi kuruluşlarının kapatılmasıyla adeta cezalandırıldığını söyledi.
Demirçalı, Adanalıların da seçimlerde sandığa giderek oylarla AK Parti iktidarına gereken cezayı vereceğini vurguladı.
Adanalılardan sandığa giderek oy kullanmalarını isteyen CHP Milletvekili Adayı Ali Demirçalı, AK Parti iktidarında Adana’nın sınıf çelişkilerinin en derin olduğu illerin başında yer aldığını kaydetti.
Kenti yönetenlerin kentin sorunlarına duyarsız kaldığını da ifade eden Demirçalı, sağlıklı bir kent yönetimi ve planlamasının halkın kararlara katılacağı süreçlerin oluşturulması, bilgi dolaşımının ve saydamlığın sağlanabilmesi ile mümkün olacağını savundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz