Demirçalı: Adana'ya Birliktelik Ruhu Şart

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Ali Demirçalı, "Adana'ya...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Ali Demirçalı, "Adana'ya birliktelik ruhu şart. Bu konuya öncülük etmeye hazırım." dedi.

Ali Demirçalı, Anadolu Girişimci İşadamları Derneği (AGİD)'nin kahvaltısında dernek üyeleriyle buluştu. Adana’ya hizmet için Meclis'te görev yaptığını ifade eden Demirçalı, AGİD Başkanı Seyfettin Alpat, Başkan Yardımcısı Muammer Çalışkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Haluk İncecik, Hakkı Polat, Mehmet Taşkıran, Mustafa Vural, Ayhan Avcı, Muhammed Yıldırım ve Genel Sekreter Mehmet Aydın’a Meclis'te bir yasama yılında yaptığı çalışmaları anlattı. Demirçalı, kanun teklifleri ve Adana ve ülkenin sorunları ile ilgili verdiği soru önergeleri ile Meclis'te Adana’ya yönelik konuşmaları hakkında bilgi de verdi.

Reklam
Reklam

“BİRLİKTELİK RUHU ŞART”
Örgütlenme kültürünün geliştirilmesi gerektiğine dikkat çeken Demirçalı, “Adana’nın birliktelik ruhu yok. Bunu mutlaka oluşturmamız lazım. Bu konuda üzerime düşeni yerine getirmeye hazırım.” dedi. Dış politika konusundaki düşüncelerini de AGİD yöneticileri ile paylaşan CHP Milletvekili Ali Demirçalı, Türkiye’nin komşuları ile yaşadığı sıkıntılar sebebiyle ihracatın durma noktasına geldiğini de savundu.

“SİYASETÇİLER ÖNDERLİK ETMELİ”

Milletvekili Ali Demirçalı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti getiren AGİD Başkanı Seyfettin Alpat da başta Adana milletvekilleri olmak üzere kenti yöneten belediye başkanlarının, oda ve STK temsilcilerinin ortak hareket etmesi gerektiğini belirtti. Alpat, “Adana’nın faydasına olacak her türlü çalışmaya destek vermeye hazırız. Zaten AGİD olarak, başta kent ekonomisi olmak üzere Adana’ya katkı koymaya çalışıyoruz. Bizce bu yeterli değil. Birlikte çalışmalıyız. Bunun için de siyasetçilerin önderlik etmesi gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: