Demirçalı’dan MMO ziyareti

CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı, AKP iktidarının ülkeyi çok kötü yönettiğini ve AKP dış politikasının iflas ettiğini söyledi

CHP Adana Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Ali Demirçalı, AKP iktidarının ülkeyi çok kötü yönettiğini söyledi.

Beraberinde mimar Erkan Karakaya, CHP İl Başkanı Orhan Sümer, Çukurova İlçe Başkanı Mehmet Çelebi ve Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş ile birlikte MMO Adana Şubesini ziyaret eden Ali Demirçalı, Şube Başkanı Hüseyin Atıcı ve Şube Yönetim Kurulu Sekreteri Hasan Emir Kavi, Yönetim Kurulu Saymanı Nuşin Uncu ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Demiryürek ile görüştü.

CHP Milletvekili Ali Demirçalı, TBMM’nde bir yılda verdiği kanun teklifleri ile soru önergeleri hakkında MMO Şube Başkanı ile yöneticilere bilgi verdi. Adana`nın ve ülkenin sorunlarını görüşüldüğü ziyarette CHP Milletvekili Demirçalı, iktidarın TMMOB’yi ortadan kaldırmak istediğini ancak buna izin vermeyeceklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Demirçalı, “AKP ülkeyi yönetemiyor. AKP’nin dış politikaları iflas etti. Tüm komşularımızla sorunlarımız var. Sıfır sorun sloganı ile iktidara gelen AKP 10 yılda tüm komşularımızla neredeyse savaş konumuna getirdi. Ülkeyi bu durumdan ancak CHP kurtaracaktır. Yurtta barış, Dünyada barıştan yanayız.” Dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: