Demirçalı,"Elazığ Cezalandırılmış Durumda"

CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı; CHP Elazığ il Başkanı Mustafa Kemal Atiklere, Parti teşkilatı ve basın mensupları ile Harputta iftar açtı.

CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı; CHP Elazığ il Başkanı Mustafa Kemal Atiklere, Parti teşkilatı ve basın mensupları ile Harput Zertaşlar tesislerinde iftar açtı.

Doğup büyüyüp şekillendiği topraklarda olmaktan mutlu olduğunu anlatan CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı; yeni anayasa çalışmalarıyla ilgili yöneltilen soruyu “Anayasa Komisyonu’nda 48 maddede uzlaşıldı biliyorsunuz fakat henüz genel kurula gelmedi.

Geldiğinde de bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum ben , hiçbir sorun sıkıntı olmayacaktır.” şeklinde cevapladı.

Reklam
Reklam

“Elazığ Her Anlamda Kötü Yönetilmiştir”

Doğup büyüdü şehir olan Elazığ’ın özelikle son 10 yılda hem genel hem de yerelde çok kötü yönetildiğini söyleyen Demirçalı; “Resmen AKP iktidarı tarafından Elazığ cezalandırılmış durumda. Elazığlıların bunu fark etmesi lazım. Elazığ her anlamda kötü yönetilmiştir.

Hem belediyecilik anlamında hem de kamuoyunda çok tartışılır bir belediye başkanı var. Milletvekili olduğum ilimde Aytaç Durak hiçbir ceza almamasına rağmen henüz görevine atanmadı. Ama Elazığ’da nedense bir türlü bu kadar şikayet, bu kadar yolsuzluk, bu kadar beceriksiz bir yönetim olmasına rağmen iktidar kendi belediye başkanına nedense dokunmuyor.

Benim aldığım sms ve maillerden mevcut belediye başkanıyla ilgili çok büyük sıkıntıların ve şikayetlerin olduğunu ben görüyorum. Nende iktidar görmüyor, niye Elazığlılar görmüyor

anlayamıyorum.” dedi.

Bizim İlkelerimizden Biri “Yurtta Sulh Cihanda Sulhtur”

Babası vefat eden Elazığ Milletvekili Enver Erdem’e başsağlığı dileyerek konuşmasına devam eden CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı çözüm sürecine değinerek; “Tabi buna çözüm süreci deniyor, barış süreci deniyor.

Reklam
Reklam

Biz hiçbir zaman barışın karşısında olmayız. Her zaman barıştan yana olan bir partiyiz. Bizim

ilkelerimizden biri “Yurtta sulh cihanda sulhtur.” Barışın ne karşısında olunabilir, ne de bir karşıtlığı olabilir. Sonuna kadar destekliyoruz. Biz sadece bu sürecin yöntemine karşıyız. Yoksa biz de istiyoruz anneler ağlamasın, ana kuzuları ölmesin. Sonuna kadar çözümden yana olan partiyiz.

En çok destek verecek partilerden biriyiz biz ama iktidar partisi nedense yöntemini bizimle paylaşmıyor. Kendi vekiliyle paylaşmıyor, kendi bakanıyla paylaşmıyor. Ben bu sürecin kesintiye uğramayacağını düşünüyorum. Umarım başarıyla sonuçlanır.” diye konuştu.

Muhabir/Arzu akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz