Demircan'dan Canik'e Övgü

AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircan, Canik Belediyesi'nin çalışmalarını överek, "Canik hızla gelişen ve değişen...

AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircan, Canik Belediyesi'nin çalışmalarını överek, "Canik hızla gelişen ve değişen Türkiye'ye en güzel örnektir" dedi.

AK Parti Canik İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Toplantısı parti ilçe binasında gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu başkanlığında yapılan toplantıya AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircan, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İlçe Kadın Kolları Başkanı Safiye Öz ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nazif Akın da misafir olarak katıldı. Toplantıda konuşan Demircan, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in ilçede yaptığı çalışmaları övdü.

Reklam
Reklam

Türkiye'nin büyük bir süratle geliştiğine işaret eden Ahmet Demiran, "Hızla değişen ve gelişen bir Türkiye var. Canik de bu gelişim ve değişime en güzel uyum sağlayan yerlerimizden bir tanesi. Canik'te çok güzel yatırımlar, icraatlar gerçekleşiyor. Zaten merkezde elimizde kalan tek yer Canik. Bu da başarının göstergesidir. Canik'teki gelişim diğer yerlere de örnek olmaktadır. Bu konuda başkanımızı kutluyorum" diye konuştu.

Canik'te gerçekleşen yatırımlara da dikkat çeken Demircan, "Canik üniversitesi olan bir ilçemiz. Hatta Samsun'un tek özel üniversitesine sahip. Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşümü bu ilçemizde gerçekleşiyor. Alışveriş merkezleri, eğitim, spor yatırımları Canik'i gözde bir ilçe haline getirdi. Bu AK Parti belediyeciliği için bir örnek ve gururdur. Canik'te yapılanlar Samsun ve bölge için de bir kazanımdır" şeklinde konuştu.

BÜYÜMEYE CANİK KATKISI

Gündeme ilişkin değerlendirmeler de yapan Demircan, Anayasa çalışmalarının önemli olduğunu vurgulayarak, "Önümüzde çok önemli bir üç yıl var. Yerel seçimler, parlamento seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri Türkiye'nin geleceği için çok önemli" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Canik Belediye Başkanı Osman Genç de, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı rehber edindiklerini belirterek, Canik'te yaptıkları yatırımlarla Samsun'un ve Türkiye'nin büyümesine katkıda bulunduklarını söyledi. Canik'te 2,5 milyar liralık yatırım gerçekleştiğini ve 5 binden fazla kişiye iş kapısı açıldığını vurgulayan Başkan Osman Genç, "İlçemizde çoğu illere dahi nasip olmayacak yatırımlara imza attık. Birçok büyükşehirde dahi 2,5 milyar liralık yatırım gerçekleşmemiştir. Ancak Canik Belediyesi olarak Başbakanımız gibi vizyonumuzu sürekli geniş tutuyoruz ve büyük hedefler peşinde cesaretle koşuyoruz. Canik artık koşar adım geleceğe ilerlemektedir" ifadelerini kullandı.

Canik'in AK Parti'nin merkezde kalan tek ilçesi olduğuna dikkat çeken AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu da, "Belediye ile mükemmel bir uyumumuz var. AK Parti'nin en güzel örneklerini Canik'te sergiliyoruz. Dur durak yok. Hizmetten hizmete koşuyoruz" açıklamasını yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz