Demirci Anadolu İmam Hatip Lisesi Kutlu Doğum Programı Düzenledi

Manisa'nın Demirci ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir program düzenlendi. Demirci Anadolu İmam Hatip Lisesi...

Manisa'nın Demirci ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir program düzenlendi. Demirci Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Basri Koçyiğit Kültür Salonu'nda düzenlenen programa Kaymakam Yalçın Sezgin, Belediye Başkanı İhsan Temel, İlçe Müftüsü İdris Başkıran, İlçe Emniyet Müdürü Rıza Akın, Mahmutlar Belediye Başkanı Cahit Çıracı, Durhasan Belediye Başkanı Mustafa Akın, siyasi parti temsilcileri ve diğer vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Sıtkı Taşdemir, "Bu seneye kadar Kutlu Doğum Haftası'nı okulda öğrencilere, camilerde de hanımlara yönelik programlarla kutluyorduk. Bu sene ise heyecana okul olarak daha kapsamlı bir programı ekleyebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. O (SAV)'ni insanlığa tanıtmaya ve tanımaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız var." dedi.

Reklam
Reklam

Ankara Kocatepe Camisi İmam Hatibi Adem Kemaneci’nin Kur'ân okuduğu, şiir ve ilahilerin seslendirildiği programda öğrencilerin hazırladığı, Bilal-i Habeşi (RA)'nin, Hz. Muhammed (SAV)'in vefatından sonra ona duyduğu vuslatı konu alan piyes de sahnelendi. Program, karanfil dağıtılmasıyla sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: