Demirci Kaymakamı Sezgin'den Vali Daşöz'e Ziyaret

Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Çetinkaya, AR-GE Formatörü Bilal Çetinkaya...

Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Çetinkaya, AR-GE Formatörü Bilal Çetinkaya ve 251 Bin Dev Öğrenci İlçe Proje Kurulu üyesi öğrencilerle birlikte Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz’ü ziyaret etti.

Kaymakam Sezgin, 251 Bin Dev Öğrenci Projesi için Sticker, afiş, proje amblemli ayaklı pano, Demirci’nin tanıtıldığı masa ve duvar takvimleri, rozet, minyatür halılar, araç kokuları dağıtıldığını bildirdi. Projeyi tanıtmak amacı ile öğrenci velileri, öğretmenler ve sivil toplum örgütleriyle toplantılar yapıldığını, konserler, tiyatrolar, sergiler, yazar Ergun Dur imza günü düzenlendiğini ifade eden Kaymakam Sezgin, ilçede 15 bin kitap dağıtıldığını söyledi. Demirci’nin 2012 yılında SBS’de il birincisi olduğuna işaret eden Kaymakam Sezgin, Umutlar Çiçek Açsın projesi ile ilgili Özkan Şenol, Süleyman Beledioğlu ve Sıtkı Aslanhan ile Alişan Kapaklıkaya seminerleri verildiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz de Demirci’nin eğitimin başkenti olduğunu ifade ederek Kaymakamlık Proje ofisinin çalışmaları ve SBS başarısı için tebrik ve teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: