Demirci Tso Başkanı Selçuk Yine Aday

Manisa Demirci Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde 380 üyenin oy kullanacağı meslek komitesi seçimleri 22...

Manisa Demirci Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde 380 üyenin oy kullanacağı meslek komitesi seçimleri 22 Mayıs tarihinde yapılacak.

Seçimler öncesi mevcut Başkan Selami Selçuk yeniden aday olduğunu açıklarken, yeni yönetim kurulu listesindeki arkadaşları ile birlikte aday tanıtım toplantısı düzenledi. Başkanlığı döneminde yönetimi ile birlikte birçok çalışmaya imza attıklarını ifade eden Selçuk, “ İlçemizin gelişmesi, daha iyi yatırımlar ile donatılması için yeni bir liste ile başkanlığa aday oldum“ dedi.

Reklam
Reklam

Ticaret ve Sanayi Odası'nın vaat makamı olmadığını kaydeden Selçuk, odanın Demirci için her zaman proje üreten bir kurum oluğunu kaydetti. Selami Selçuk, “Ticaret ve Sanayi Odamızda iki dönemdir üyelerimizin teveccühü ile başkanlık görevini yürütüyorum. Yeni dönemde de yeni projelerim ile görevimi sürdürmek istiyorum. Ticaret ve Sanayi Odamız olarak ilçemize birçok hizmetlerde bulunduk. Dönemimde Meslek Yüksek Okulumuzun genişletilmesi, İlçemiz okullarımıza 50 adet akıllı tahta alımı, Üyelerimiz ve iş adamlarımızı yurt dışı ve yurt içi fuarlara götürdük. Eğitim noktasında ise ilçemize kişisel gelişim ve eğitim uzmanları getirerek seminerler düzenledik. Ticaret Odamıza ISO9001 belgesini kazandırdık“ diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz