Demirci’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 89. Yılı Manisa’nın Demirci İlçesi’nde coşkuyla kutlandı.Kutlamalar, Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin’in...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 89. Yılı Manisa’nın Demirci İlçesi’nde coşkuyla kutlandı.

Kutlamalar, Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin’in Hükümet Konağı'ndaki kutlamalarla başladı. Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen törenlere, Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Bayram Tahanoğlu, Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşunda bulunulmasıyla başlayan törende Kaymakam Yalçın Sezgin, günün anlam ve önemine dair bir konuşma yaptı. Kaymakam Sezgin, Cumhuriyet'in medeniyet, kalkınma, demokrasi, insan hakları ve hukukun üstünlüğü olduğunu dile getirerek, Türk Milleti'nin bütün bu değerlerin en üst düzeyine layık olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Tören daha sonra öğrencilerin, Cumhuriyetle ilgili hazırladıkları şiirleri ve günün anlam ve önemini belirten tören resmigeçit yürüyüşü ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: