Demirci'de kestane ormanı oluşturuldu

Manisa'nın Demirci ilçesine bağlı Çanakçı köyünde kestane ormanı oluşturuldu.

Manisa'nın Demirci ilçesine bağlı Çanakçı köyünde kestane ormanı oluşturuldu.

Ormanın oluşturulması amacıyla düzenlenen fidan dikim törenine Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Bayram Tahanoğlu, Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Orman İşletme Müdürü Mustafa Ertem, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Sezgin, dikilen her fidanın gelecek için bir yatırım olduğunu belirtti. Sezgin, "Dikilen her fidan, bu sayede gelecek nesillere yeşil bir dünyanın yanında yetişecek olan ağaçların vereceği kestaneler, ilçemiz için bir gelir kaynağı olacak. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.

Reklam
Reklam

Fidan dikimi yapılan alanın yakınındaki Gazi Sultan Türbesi ziyaret edildi. Çanakçı Köyü Muhtarı Şerif Dönmez, törene katılanlara türbe hakkında bilgiler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: