Demirci'de polis haftası kutlamaları

Manisa'nın Demirci ilçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban ve beraberindeki heyet, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü nedeniyle, Demirci Kaymakamı Yalçın

Manisa'nın Demirci ilçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban ve beraberindeki heyet, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü nedeniyle, Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Sezgin, Türk Polis Teşkilatı'nın köklü bir kurum olduğunu belirtti. Sezgin, tüm teşkilat mensuplarının kuruluş yıldönümünü kutladı.

Demirci Emniyet Müdürü Gökhan Balaban ise kuruluşunun 167. yıldönümünün kutlandığı Türk Polis Teşkilatı'nın bir mensubu olmaktan gurur duyduğunu, kendisi ve tüm polis teşkilatı mensuplarının bundan önce olduğu gibi bundan sonra da görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışacaklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: