Demirci'de Yoksul Öğrencilere Kışlık Kıyafet Yardımı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteğiyle Manisa’nın Demirci İlçesi'ndeki yardıma muhtaç ilköğretim okulu öğrencilerine...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteğiyle Manisa’nın Demirci İlçesi'ndeki yardıma muhtaç ilköğretim okulu öğrencilerine kışlık kıyafet dağıtıldı.

Demirci İlçe merkezinde tespit edilen 500 ihtiyaç sahibi öğrenciye dağıtılmak üzere hazırlanan kıyafetler, Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selami Selçuk tarafından okul müdürlerine teslim edildi. Kışlık kıyafetlerin okul yöneticileri tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacağı bildirildi.

İlçedeki yardıma muhtaç çocukların okul idarecileriyle yapılan işbirliği sonucu belirlendiğini kaydeden Odası Başkanı Selçuk, “TOBB bu yardım için 25 bin liralık destek sağladı. Biz de kıyafetleri okul müdürlerine teslim ettik. Çocuklarımızın kışı üşümeden geçirmelerini ve derslerinde başarılı olmalarını diliyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: