Demircili Eğitimciler İtalya’dan Döndü

Demirci Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin de ortak olduğu Leonardo Da Vinci Hareketlilik Projesi kapsamında...

Demirci Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin de ortak olduğu Leonardo Da Vinci Hareketlilik Projesi kapsamında İtalya'ya giden eğitimciler inceleme gezisinin ardından Demirci'ye geri döndü.

Leonardo Da Vinci Hareketlilik Projesi öncülüğünde "Mesleki Eğitimde Öğrenme Güçlüğü Yaşayan Öğrencilere Mesleki Beceri Kazandırmak Amacıyla Psikososyal Yönden Desteklenmesi Yeterliliğinin AB Ülkeleri ile Karşılaştırılması" projesi kapsamında İtalya'nın Rimini şehrine gezi düzenlendi. Yapılan programa Demirci Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Hakan Darıcı ile öğretmenler Müsevver Çakır, Ferda Coşkun ve Mustafa Koz katıldı. Proje kapsamında İtalya’daki meslek ve genel liseler ile rehabilitasyon merkezlerinde incelemelerde bulunan öğretmenler Demirci ilçesine geri döndüler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz