Demirdağ'ın Yeni Yıl Kutlama Mesajı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ yılbaşı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ yılbaşı kutlama mesajı yayınladı.

Demirdağ mesajında şunları belirtti;

"Değerli öğretim elemanlarımız, idari personelimiz, üniversitemizin ışığı sevgili öğrencilerimiz ve saygıdeğer Elazığlılar,

Birlik, beraberlik ve heyecanla çalışarak bir yılı daha geride bıraktık. Verimli çalışmalarımızla 2013 yılının Üniversitemiz ve ilimiz için daha verimli bir yıl olacağına inancım tamdır.

Yeni yılda elde edilecek başarılarla Fırat Üniversitesi ülkemizin saygın eğitim kurumları arasındaki yerini daha da güçlendirecektir. Yeni hedefler ve yeni heyecanlarla girdiğimiz 2013 yılı, başarılarımıza yenilerini ekleyeceğimiz bir yıl olacaktır.

Reklam
Reklam

Bu duygu ve düşüncelerle; 2013 yılının ülkemize ve tüm insanlığa barış, mutluluk, kardeşlik getirmesini diliyor; ulusumuzun, Elazığlı hemşerilerimizin ve Fırat Üniversitesi camiasının yeni yılını kutluyorum"dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz