Demirkıran’dan Başbakan Erdoğan’a taziye mesajı

AK Parti Siirt Milletvekili, AB Karma Parlamento Komisyonu Başkanı Afif Demirkıran, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın...

AK Parti Siirt Milletvekili, AB Karma Parlamento Komisyonu Başkanı Afif Demirkıran, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayınladı.
Tenzile Erdoğan'ın vefatından dolayı duyduğu büyük üzüntüyü dile getiren Demirkıran mesajında, ''Türkiye Cumhuriyeti'ne yeni bir dünya liderini yetiştiren Sayın Tenzile Erdoğan'ın vefatından büyük üzüntü duydum. Bu üzücü haberi İngiltere’de düzenlenen Turkish-British Tatlıdil Forum toplantısına katılmak için havaalanına giderken yolda duydum. Başbakanımıza taziyede bulunmak ve Cenazeye katılabilmek için İngiltere programımı iptal ederek sonraki bir tarihe erteledim. Bütün canlılar ölümü tadacaklar ila hükmü bize bu konuda en büyük sabır vesilesidir. Allah’u Teala Tenzile Hanım’ın mekanını cennet eylesin, Peygamber Efendimize ve sahabelerine komşu eylesin. Sizlerin ve bizim dualarımızı kabul eylesin. Merhumeye Allah’tan rahmet, başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, değerli evlatlarına, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır dilerim." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz