Demirköy Adliyesi Kapatılmıyor

Kırklareli gündemini uzun süreden beri meşgul eden Demirköy Adliyesi'nin kapatılması konusuna AK Parti Kırklareli Milletvekili...

Kırklareli gündemini uzun süreden beri meşgul eden Demirköy Adliyesi'nin kapatılması konusuna AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan son noktayı koydu.

Gürşan yaptığı açıklamada Demirköy adliyesinin yerleşim yeri, coğrafi şartları, nüfusu, güvenlik ve iş durumları ile birleştirilen adliyeye olan uzaklık ve ulaşım imkânları dikkate alınarak Demirköy Adliyesinin kapatılma kararının iptal edildiğini kaydetti.

Gürşan: "Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanı ve Adalet Bakanımız Sayın Sadullah Ergün’in; Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Genel Kurulu’nun bir kısım adliyelerin bir başka adliyenin yargı çevresine dahil edilerek birleştirilmelerine dair 15/06/2012 tarih ve 347sayılı Kararının 6087 sayılı Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Kanunu’nun 33üncü maddesi gereğince yeniden incelenmesi talebini içeren yazısı bugün itibarıyla sonuçlanmıştır.

Reklam
Reklam

Demirköy ilçemizin adliyesinin bulunduğu yerleşim yeri, coğrafi şartları, nüfusu, güvenlik ve iş durumları ile birleştirilen adliyeye olan uzaklık ve ulaşım imkânları dikkate alınmış ve Demirköy Adliyesinin kapatılma kararı iptal edilmiştir.

Adliyemizin kapatılma kararının iptali için benimle mesai harcayan, destek veren tüm Demirköylü hemşehrilerimize teşekkür ederim" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: