Demirköy Doğayı ve Kültürel Varlıkları Yaşatma Derneği Başkanı Tayan: "Birkaç turizm acentesinin yolların bozukluğu nedeniylegezilerini iptal ettiğini duyduk ve çok üzüldük"

Demirköy Doğayı ve Kültürel Varlıkları Yaşatma Derneği Başkanı Sırrı Tayan, "Birkaç turizm acentesinin yolların bozukluğu nedeniyle gezilerini iptal ettiğini duyduk

Demirköy Doğayı ve Kültürel Varlıkları Yaşatma Derneği Başkanı Sırrı Tayan, "Birkaç turizm acentesinin yolların bozukluğu nedeniyle gezilerini iptal ettiğini duyduk ve çok üzüldük" dedi.

Tayan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yolların toprak ve ağaçlı olması nedeniyle turist otobüslerinin bölgedeki tarihi ve doğal yerleri gezmekte güçlük çektiğini söyledi.

Bölgenin tanınmasına ve ekonomisine ciddi zarar veren bu eksikliğin giderilmesi gerektiğini vurgulayan Tayan, şöyle devam etti:

"Turizm yıldızı olmaya aday Demirköy ve İğneada beldesinin turizm potansiyelinin gelişmesi için çalışma yapılmalı. Her iki yolun yapılması ve ağaç dallarının budanması gerekiyor. Birkaç turizm acentesinin yolların bozukluğu nedeniyle gezilerini iptal ettiğini duyduk ve çok üzüldük."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz