Demirören el koydu

Başkan, teklifler alan Delgado'yu, "Yapacağımız çok şey var... Kaptan, gemisini terk etmez" diyerek ikna etti. Gökhan Zan transferinde de, başrolde Başkan vardı... Demirören, milli futbolcuyla görüştü ve imzayı attırdı.

‘Nasıl böyle gidersin?' Beşiktaş'ta Matias Delgado ile Gökhan Zan'daki pürüzler giderildi, iki yıldız oyuncu da takımda kaldı. Uzun süredir sıkıntı yaşanan iki oyuncunun transferine de Yıldırım Demirören'in el koyduğu ortaya çıktı. Espanyol'dan cazip bir teklif alan ve aklı karışan Matias Delgado'yla görüşen Başkan'ın, "Seni almak öyle kolay olmadı ki, şimdi böyle gidebilesin... Ayrıca, gemiyi en son kaptan terk eder. Burada yapacağın çok iş var. Başka diyeceğim bir şey yok. Eğer bunları geride bırakıp, İspanya'ya gitmek istiyorsan, sen bilirsin" dedi.

Reklam
Reklam

Boş sözleşme imzaladı Bu sözler sonrasında oldukça duygulanan Delgado, "Tamam Başkanım... Benim sizlere borcum var. Şimdi akşam antrenmanı için dinlenmem gerekiyor. Ayrıntıları babamla görüşün. Ben boş sözleşmeye imzayı atıyorum" diyerek kontratını yeniledi ve odasına çekildi. Delgado'nun bu jestinin ardından, daha önce 1 milyon 800 bin Euro üzerinde duran Beşiktaş Kulübü, rakamı yıllık 2 milyon 100 bin Euro'ya kadar yükseltti ve Kaptan yuvasında kaldı. Son gelişmelerin ardından, Beşiktaş'ta en çok kazanan futbolcu unvanını Matias Delgado ele geçirdi.

Gökhan Zan'ı çağırdı Günlerdir süren Gökhan Zan pazarlığı da dün mutlu sona noktalandı... Milli futbolcunun menaceri Ceylan Çalışkan ile menacer Sinan Engin'in yaşadığı fikir ayrılıkları nedeniyle görüşmeler neredeyse tıkanma noktasına gelmişti. Yarın kampa girecek olan Siyah-Beyazlılar'da, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Başkan'a Gökhan Zan'ın son durumunu sordu ve yönetimin son kararını öğrenmek istediğini belirtti. Bu soru üzerine harekete geçen Başkan Yıldırım Demirören, ani bir kararla milli futbolcuyu ofisine çağırdı.

Reklam
Reklam

2 yıllık anlaşma... Teklif edilen garanti paranın yetersiz olduğunu belirten Gökhan Zan, "Başkanım maç başı ücretini düşürebilirsiniz" dedi. Bunun üzerine Yıldırım Demirören'in, "Sana kulübümüzün son teklifi 800 bin YTL ve karşılaşma başına 25 bin YTL" teklifini yaptığı kaydedildi. Gökhan Zan da teklifi kabul etti ve biri opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık anlaşmaya varıldı. Yıldız oyuncu, dün akşam antrenmanına katıldı ve Beşiktaş'ın Avusturya'daki ikinci etap kamp çalışmalarında da takımdaki yerini alacağı ifade edildi.