Demirören ile Ronaldo ortak oldu

Yıldırım Demirören, Portekiz'in turistik adası Porto Santo'da tatil merkezi yapmak için ünlü futbolcu Ronaldo'yla buluştu.

Siyah-Beyazlılar'ın başkanı Yıldırım Demirören dünya futbolunun ünlü isimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Sezon başında Quaresma, Guti devre arasında da Simao, Almeida transferleriyle ses getiren, basketbol takımına da Allen Iverson gibi bir dünya yıldızını kazandıran Demirören geçtiğimiz günlerde Real Madrid'in hocası Jose Mourinho'yla bir araya gelmiş, ünlü çalıştırıcıdan tavsiyeler almıştı.

Demirören'in temas kurduğu son isimse dünyanın en pahalı futbolcusu Cristiano Ronaldo oldu. Kartal'ın başkanı bazı Türk iş adamlarıyla Portekiz'in ünlü turistik adası Porto Santo'da Cristiano Ronaldo ve ünlü futbolcu menajeri Mendes'le buluştu.

HTSpor'da yer alan habere göre, yatırım için Portekiz'e giden Yıldırım Demirören, Ronaldo'yla birlikte Porto Santo'da 50 milyon Euro'luk 'tatilmerkezi' için görüşüp el sıkıştı. 'Ortak' olan ikili, Kuzey Atlantik Okyanusu üzerindeki cennet adada üst düzey olanaklara sahip tatilmerkezi yapacak. Ronaldo'nun doğduğu ada olan Porto Santo'da yapılacak tesisler tamamlanınca burası ünlü akınına uğrayacak.

Demirören'in Portekiz futbolunun 1 numarasıyla giriştiği bu proje ülke basınında da geniş biçimde yankı buldu. Gazeteler projeyi fantastik olarak değerlendirdi.