Demirören'in listesi Divan Kurulu Başkanlığı'nda

Beşiktaş Kulübü'nde, çoğunluğun sağlanması halinde hafta sonunda yapılacak olan Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesi, başkanlığa yeniden aday olan Yıldırım Demirören'in geçici yönetim kurulu listesi, Divan Kurulu Başkanlığı'na verildi.

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, Akaretler'deki kulüp binasında yer alan Divan Kurulu'na gelerek, kapalı zarfta Demirören'in yönetim kurulu listesini Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır'a teslim etti.

Öner, yönetim kurulu listesindeki isimleri şu an için açıklamayacaklarını ifade ederek, çoğunluğun sağlanamaması halinde seçimin 28 Ocak Pazar günü yapılacağını, 24 Ocak Çarşamba gününe kadar da Divan Kurulu'na verilen listede istenildiği taktirde değişikliğe gidilebileceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Kenan Öner, yeni bir dönemin başlangıcında olduklarını ifade ederek, "Bu bir nöbet değişimi. Bu nöbeti tutmak mukaddestir. Başkanımız bu dönemde de adaylığını koyuyor. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır ise kapalı zarfta aldığı yönetim kurulu listesini kasaya koyacağını, başkan adaylarının isterlerse kendi listelerini açıklamakta serbest olduğunu kaydetti.

Nasır, hafta sonundaki genel kurulda çoğunluğun sağlanamaması halinde başkan adaylarının 24 Ocak Çarşamba günü saat 18.00'e kadar verdikleri listelerde değişiklik yapabileceklerini ifade etti.

Diğer başkan adayı Ali Kulaksızoğlu'nun listesinin de kendilerine ulaştığını anlatan Nasır, "Beşiktaş Kulübü'nün 14 bin 600 üyesi var. Bunlardan 11 bin 300'ü aidatlarını yatırdı ve oy hakkına sahip. Geniş katılımlı bir kongre olmasını diliyorum" diye konuştu.