Demirözü Köylere Hizmet Götürme Birliğine Yeni Iş Makinesi

Demirözü Köylere Hizmet Götürme Birliği ve İl Özel İdaresi tarafından alınan kazıyıcı-yükleyici iş makinesi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Demirözü Köylere Hizmet Götürme Birliği ve İl Özel İdaresi tarafından alınan kazıyıcı-yükleyici iş makinesi düzenlenen törenle hizmete girdi.

İlçenin Serenli Köyü'nde düzenlenen törene, Vali Hasan İpek, İl Genel Meclisi Başkanı Raci Bayrak, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hacı Demirezen, Demirözü Kaymakamı Osman Güven, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziyeddin Babacan, İl Genel Meclisi Üyesi ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Elçi, AK Parti İlçe Başkanı Çağlar Seyrek, Serenli Köyü Muhtarı Necati Akbaş, İl Özel İdaresi birim müdürleri ve köylüler katıldı.

Reklam
Reklam

Vali İpek, araçların alımında emeği geçenlere teşekkür ederek, "Köylerimizin altyapı hizmetlerini tamamlamak için uzun süredir çalışıyoruz. Demirözü Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından 130 bin lira ödenerek alınan bu kazıyıcı-yükleyicinin yakıt ve operatör ücreti İl Özel İdaremiz tarafından karşılanarak Demirözü ilçemiz ve 27 köyümüze hizmet götürülecektir" dedi.

Tören sonunda Demirözü Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerlerince yapılan elişi pano, Serenli Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından Vali İpek'e takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: