Demirspor Başkanı Serin: Transferi Büyük Ölçüde Tamamladık.

Bank Asya 1. Lig’in yeni takımlarından Adana Demirspor Başkanı Önder Serin, trasferi büyük ölçüde tamamladıklarını...

Bank Asya 1. Lig’in yeni takımlarından Adana Demirspor Başkanı Önder Serin, trasferi büyük ölçüde tamamladıklarını söyledi.
Önder Serin yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret ederek, çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Başkanı Önder Serin, iç ve dış transferleri önemli ölçüde tamamladıklarını ve takımın kampa girerek lig hazırlıklarına başladığını söyledi. Adana Demirspor’un altyapısının bulunduğu Sular mevkiindeki yer için değişik projelerinin olduğunu kaydeden Serin, destek aldıkları takdirde burayı ‘Spor Okulu’ dönüştüreceklerini belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, projenin kendilerine getirilmesi halinde değerlendireceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Altyapıya önem verilmesiyle, Adanalı gençlere fırsat tanınacağını anlatan Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Esas olan Adana’da top koşturan, ter döken çocuklara sahip çıkmaktır. Futbolcu yetiştiren bölge olmalıyız. Adana’nın şartları da buna çok uygun. Futbolda çok ciddi paralar harcanıyor. Bu nedenle Adanalı gençlere imkan tanımalıyız. Onları yetiştirmeliyiz ve kulübün masraflarını en aza indirmeliyiz.” dedi.
Büyükşehir Belediyesi olarak yaptıkları iki spor salonuna gazeteci Nihat Geven ile eski milli boksör Asım Savaş’ın isimlerini verdiklerini hatırlatan Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Memlekete hizmet eden insanları onore etmemiz gerek. Diğer değerlerimizin isimlerini de Adana’nın güzide yerlerine vereceğiz.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: