Demirspor Teknik Direktörü Uğur: İyi Olan Kazandı

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, çok kötü bir oyun ortaya...

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, çok kötü bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, “Maçın başından sonuna kadar rakip takımın isteği ve arzusu bizden fazlaydı.” dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendiren Uğur, böyle bir müsabaka beklemedikleri, rakibin hak ederek kazandığını aktardı.

Maçın her dakikasında rakibin daha istekli ve arzulu olduğunu aktaran Uğur, “Söyleyecek fazla bir şey yok. Ama tabi bir gerçek var ki, tüm oyuncularımızın üzgün olduğunu açık yüreklilikle söyleye bilirim.” dedi.

Reklam
Reklam

Basın mensuplarının milli takımdan dönen Lawal’ın neden kadroya alınmadığı sorusuna cevap veren Mustafa Uğur, “Benim başında olduğum takımda formanın, armanın oyunculardan çok çok daha üstün olduğunu söyleyebilirim. Oradaki görev yapan herkesin üzerindedir Adana Demirspor forması da arması da. Eğer bütün arkadaşların kampta iken adam göndermemize rağmen sen saat 11.00’de gelmeye kalkışıyorsan bunun bedelini ödeyeceksin. Hiç kimse arkadaşlarına saygısızlık yapamaz. Kendimize saygısızlık yaptırmayız. Özellikle bunun karşısında Adana Demirspor forması varsa buna hiç müsaade etmeyiz. Ben kendisini saat 11.00’de gelmesinden dolayı kadroya almadım. Hafta içinde böyle devam ederse yine almam. Ancak antrenmanlara gelir, düzenli bir şekilde çalışırsa benim için bir problem yok kadroya girer.” diye konuştu.

Adana Demirspor kaptanı Erman Özgür kötü bir maç çıkardıklarını belirterek, giren çıkan herkesin sahada hiçbir şey yapmadığını aktardı. Çıkış yakaladıktan sonra konsantrasyonla ilgili sorunlar yaşadıklarını aktaran Erman Özgür, “Bugün sadece 2-3 oyuncu değil ilk 11 ve oyuna sonradan giren tüm oyuncuların kötü oynadığını düşünüyorum. Ama maalesef çıkışlarımız kadar düşüşlerimiz de çok keskin oluyor. Biz neredeyse çok az beraberlik alan yenemezse yenilmemesini bilmeyen bir takım haline geldik. Biran ever bunu toparlamamız gerekir.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

İstedikleri gibi oynayamadıklarını vurgulayan Bilal Çubukçu ise “Düşündüğümüz skoru ve oyunu sergileyemedik. O yüzden kötü bir sonuç ile ayrıldık. 1461 Trabzon bu sonucu hak etti. Kısacası kötü bir maç, kötü bir sonuç.” dedi.

1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay da yükselişte olan bir rakibe karşı çok iyi bir oyun ve iyi bir skorla sahadan ayrıldıklarını belirtti. Sahada diri bir Adana Demirspor'la karşılaştıklarını ancak kendilerinin galibiyeti daha çok istediğini kaydeden Akçay, ''Düşüş içinde bir takımdık, bu akşamki maç bizim için bir milat oldu. Rakibimizin özellikle yükselişte olan bir takım olarak bize zorluk çıkaracağını düşündük ve öyle oldu. Aslında sahada çok diri bir Adana Demirspor vardı. Ama biz onlardan daha fazla istedik. Sahanın her metre karesinde tırmaladığımızı düşünüyorum. Bizim için psikolojik ve öz güven açısından kaybettiğimiz bir yığın değeri geri getirdik. 3 puandan daha farklı değerleri geri aldığımızı düşünüyorum. Rakibimizi de mücadelesinden dolayı kutluyorum.“ açıklamasında bulundu.

Reklam
Reklam

1461 Trabzonspor’un kaptanı Sercan Kaya ise 3 haftadır kazanamadıkları için bir baskı hissettiklerini belirterek, “Geçen hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının ikinci yarısında gerçek futbolumuzu sahaya yansıtmıştık. Hocamız da o maçtan sonraki basın toplantısında bizi bundan sonra izleyin demişti. Bizde hem hocamızın sözünü yarıda bırakmamak adına hem de kaybettiğimiz bazı değerleri tekrar sahaya yansıtmak adına bütün hafta boyunca bu maça çok iyi hazırlandık. Sahanın her metre karesinde arkadaşlarım ne kadar iyi hazırlandığımızı gösterdiler. Bu ligi son 5-6 haftadır forse eden bir takıma karşı deplasmanda alınan bu farklı galibiyet gerçekten de bizim ne kadar iyi bir takım olduğumuzu gösteriyor.” ifadelerini kullandı.
Maçın ilk golünü kaydeden Mustafa Tiryaki, iyi koşup iyi mücadele ettiklerini vurgulayarak, “Bence bu da skora yansıdı. Böyle devam ederse iyi olacak.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: