Demirtaş, Asfalt Çalışmalarını İnceledi

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Hizmettin ulaşmadığı mahalle kalmayacak" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Hizmettin ulaşmadığı mahalle kalmayacak" dedi.

İlkbaharın gelmesiyle İlkadım ilçesindeki mahallerdeki asfalt çalışmalarına hız veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Adalet Mahallesi'nden sonra Kadifekale Mahallesi'nde sıcak asfalt dökme uygulamasına geçti. Mahalle muhtarları ve vatandaşların istek ve önerilerini dikkate alarak çalışmalarına yön verdiklerini dile getiren Fen işleri Müdürü Cemil İçel, "Belediyemiz yap-boz mantığıyla değil, kalıcı hizmeti ilke edinerek 120 bin ton asfaltı alt yapı sorunları bitmiş mahallelerimize dökmeyi hedefliyoruz" açıklamasında bulundu.

Reklam
Reklam

Kadifekale Muhtarı Güven Akan, "Yapılan çalışmalarda bizlerin de fikrini alarak sorunlara ortak çözüm üretmek adına mahallerimizi, caddelerimizi ve sokaklarımızı bakımlı, temiz ve nezih daha yaşanılır İlkadım inşa etmek için hizmetlerine devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine ve Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kadifekale Mahallesi'ndeki çalışmaları mahalle muhtarı Güven Akan ile yerinde inceleyen Başkan Demirtaş, "Muhtarlarımızla el ele vererek bu sorunların çözümü için çaba harcayacağız. Her mahallenin ortak sorunları olduğu gibi kendine özgü sorunları da var. İmkanlarımız ölçüsünde, bir plan ve program çerçevesinde bu sorunları çözmeye gayret edeceğiz. Hizmettin ulaşmadığı mahalle kalmayacak" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: