Demirtaş, Hacdan Gelen 100 Hacıyı Tek-tek Ziyaret Etti

Kutsal topraklarda hac farizasını yerine getiren hacılarla görüşen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 100 hacıyı...

Kutsal topraklarda hac farizasını yerine getiren hacılarla görüşen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 100 hacıyı evlerinde ziyaret etti.

İlkadım ilçe genelinde hac vazifesini yerine getiren hacıları ziyaretlerinde bu kutsal vazifeyi herkesin ifa etmesi temennisinde bulunan Başkan Demirtaş, "Hac vazifelerini yerine getirip memleketlerine dönen hacıların eş, dost, komşu ve arkadaşları tarafından ziyaret edilmesi gerektiğine inanıyorum. Bu bakımdan hacının duasını almak güzeldir." dedi.

Başkan Demirtaş'ın son hacı ziyareti, Zeytinlik, Ulugazi ve Saitbey mahallesindeki ev ziyaretleri oldu. Hac görevini yerine getiren kimselerin Allah katında önemli bir ibadeti yerine getirdiğine dikkat çeken Başkan Demirtaş, "Allah herkese bu görevi yerine getirmeyi nasip etsin." ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Ziyarette Başkan Yardımcısı Burhan Taş, Başkan Danışmanı Cabir Çoşkundere, Özel Kalem Müdürü Nevzat Özenç hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: