Demirtaş Hacı Adaylarını Çiçeklerle Uğurladı

Samsun İlkadım ilçesinden hac vazifesini yerine getirmek için yola çıkan hacı adayları dualarla kutsal topraklara...

Samsun İlkadım ilçesinden hac vazifesini yerine getirmek için yola çıkan hacı adayları dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

Samsun Çarşamba Hava Limanı'ndan yola çıkan hacı adaylarını İlkadım Belediye Başkanı Necaattin Demirtaş çiçeklerle uğurladı. Oldukça heyecanlı oldukları gözlenen hacı adaylarının kutsal topraklara gitmenin mutluluğu içerisinde oldukları görüldü. Hacı adaylarını uğurlarken, mübarek toprakları gözünde canlandırdığını ve inanılmaz duygulandığını anlatan Demirtaş, "Hac görevi Müslümanların yaşadığı en mutlu ve duygulu anlardır. Şu anda ben de en az hacı adaylarımız kadar heyecanlıyım. Hacı adaylarımız hayırlısıyla gidip gelsinler. Cenab-ı Allah herkese böylesi ulvi duyguları yaşamayı nasip etsin." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: