Demirtaş: "her Kesime Eşit Mesafedeyiz"

Ardahan-Iğdır Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nde üyelerle bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Samsunluluk...

Ardahan-Iğdır Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nde üyelerle bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Samsunluluk ruhundan hareketle hizmet ürettiklerini söyledi.

MHP İl Başkanı Şaban Kılıç'ın da bulunduğu toplantıda Başkan Demirtaş, hemşehri derneklerinin önemine değinerek, STK'ların toplumun sesi olduğunu vurguladı. Dayanışmanın ve beraberlik ortamının perçinlendiği bu tür birlikteliklerde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Demirtaş, "Nüfus itibariyle Samsun’un en büyük ilçesi olan İlkadım’da, Anadolumuzun her yöresinden insanımız var. Biz, hizmet olarak eşitlikten yanayız. Her kesime eşit mesafedeyiz. Bu şehre emek veren, taş üstüne taş koyan, bu şehre omuz veren Kavaklısı, Bayburtlusu, Gümüşhanelisi, Artvinlisi, Trabzonlusu bizim için aynıdır. Biz, Samsunluluk ruhundan hareketle hizmet üretiyoruz. Her kesimin de bu anlayışla hizmet üretmesi gerekir” dedi.

Reklam
Reklam

Samsun için emek verenleri ve hizmet üreten sivil toplum kuruluşları (STK) bir çatı altında buluşturacaklarını ifade eden Demirtaş, "Hemşehri dernekleri toplumun sesidir. Oluşturacağımız çatı altında ben değil, biz anlayışını hakım kılan bir platformun öncüsü olacağız. Samsunluluk ruhunu ve heyecanını herkesime hissettireceğiz” diye konuştu.

Sivil toplum kuruluşlarının halkın sıkıntı ve isteklerinin yöneticilere aktarılması konusunda çok önemli görevler üstlendiğini kaydeden Demirtaş, “Toplumun sesi, eli ve kulağı olan derneklerimizin başkanları hiçbir bedel almadan büyük bir özveriyle bu sorumluluğu üstlenmektedir. Halkımızın sıkıntı ve isteklerinin yöneticilere aktarılması konusunda çok önemli vazifeler ifa etmektedirler. Bu özveride çalışan tüm hemşehri dernek başkanlarımızı kutluyorum" şeklinde konuştu.

KILIÇ: “HEMŞEHRİ DERNEKLERİ ZENGİNLİKTİR”

“Hemşehri derneklerinin varlığı şehrimiz için zenginliktir” diyen MHP İl Başkanı Şaban Kılıç, "Biz, Samsun'da varlık gösteren tüm hemşehri derneklerimizi gönülden kucaklıyoruz. Farklı örf, adet ve gelenekleri olan derneklerimizin toplumun öncüsü olarak hizmet vermesi güzel bir olgu. Bu güzel vazifeyi layıkıyla yerine getiren hemşeri derneklerini yürekten kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Dernek Başkanı Arif Yenice ise İlkadım Belediyesi'nin yaptığı hizmetleri takdir ettiklerini ifade ederek, "Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş'ın varlığını her zaman yanımızda hissettik. Dernek olarak bize her zaman katkı sağlamıştır. Katkı ve desteklerinden ötürü teşekkürlerimi borç biliyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: