Demirtaş, Karadeniz İlköğretim Okulu'nda

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Karadeniz İlköğretim Okulu'nda organize edilen kahvaltıya katıldı.Karadeniz İlköğretim Okulu’ndaki kahvaltıda...

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Karadeniz İlköğretim Okulu'nda organize edilen kahvaltıya katıldı.

Karadeniz İlköğretim Okulu’ndaki kahvaltıda okul aile birliği ve öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Demirtaş, eğitime olan desteklerinin devam edeceğini belirterek, "Eğitim, bir ülkede milli birlik ve beraberliğin sağlanmasında en önemli bir etkendir. Ülke kalkınması, ancak eğitimde birlik sağlanması ile mümkündür” dedi.

Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın en iyi imkanlarda eğitim görebilmesi için eğitim yuvalarının fiziki şartlarını güzelleştirdiklerini ifade eden Başkan Necattin Demirtaş, “Belediye olarak geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın eğitimini çok önemsiyoruz. İlçemizdeki okullarda okuyan yavrularımızın daha iyi şartlarda eğitim görebilmesi ve okullarının fiziki şartlarının iyileştirilmesi amacıyla eğitime ciddi katkılar yaptık. Gayemiz, eğitimli bir nesli toplum hayatına kazandırarak ülkemizin müreffeh ve muasır medeniyetler seviyesine yükseltilmesidir” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Ali Fuat Türk Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı'nı eğitime olan yatırımlarının takdire şayan olduğunu belirterek, teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: