Demirtaş, 'samsun Turizm Günleri’ni Gezdi

İl Özel İdaresi Kültür Sanat Galerisi'nde düzenlenen Samsun Turizm Günleri'ne katılan İlkadım Belediye Başkan Necattin...

İl Özel İdaresi Kültür Sanat Galerisi'nde düzenlenen Samsun Turizm Günleri'ne katılan İlkadım Belediye Başkan Necattin Demirtaş, etkinlik alanında kurulan stantları gezdi.

İl Özel İdaresi Kültür Sanat Galerisi'nde bulunan 'Samsun Tanıtım Günleri' kapsamında Samsun’un ve ilçelerinin tarihi yapısı, turizm alanları, örf ve adetleri hakkında bilgilerin verildiği stantları gezen Başkan Necattin Demirtaş, stantları tek tek gezerek görevlilerle sohbet etti.

Samsun Turizm Günleri’nin örf, adet ve geleneklerinin yaşatılması ve tanıtılması açısından önemli bir araç olduğunu kaydeden Başkan Demirtaş, bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu söyledi. Etkinliklerde gerçekleştirdiği çalışmalar sebebiyle katılan tüm ilçelere teşekkür eden Demirtaş, bu organizasyonlarda yükün tek bir kurumun ya da kişinin üzerine bırakılmaması gerektiğini, kaymakamlık, belediye, sivil toplum kuruluşları, iş adamları ve halkıyla tek yürek olup Samsun’un tanıtımının yapılmasının gerektiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: