Demirtaş, Tümsiad Üyeleri İle Bir Araya Geldi

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Samsun Şubesi üyeleri Acem Tekkesi’nde düzenlenen kahvaltıda bir...

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Samsun Şubesi üyeleri Acem Tekkesi’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Acem Tekkesi’nde düzenlenen tanışma ve dayanışma kahvaltısına İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, TÜMSİAD Samsun Şube Başkanı Muhammed Halit Yılmaz ve yönetim kurul üyeleri katıldı. Samimi bir ortamda kahvaltı keyfinde bir araya gelmenin mutluluğunu derinden yaşadığını dile getiren TÜMSİAD Samsun Şube Başkanı Muhammed Halit Yılmaz, Dernek çalışmaları hakkında bilgiler vererek küçük ve orta işletmelerin ayakta kalabilmesi için Ar-Ge çalışmalarına önem verilmesi gerektiğini vurguladı.

Reklam
Reklam

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Yerel yönetim idarecileri şartlar ne olursa olsun, her halükarda doğru işlere imza atmak için bir arada olabilecek bir fikri alt yapı oluşturmamız lazım. Farklı düşüncelere sahip olsak da şehrimizin gelişmesi için aynı ortak noktada, hep birlikte çalışmalarımızı sürdürmemiz gerekiyor. Kendi başımıza her birimiz hiçbir şey yapamayız. Bu şehrin geleceği için hep birlikte şehir aidiyetini oluşturmamız gerekiyor” diye konuştu.

Kahvaltıda konuşma yapan MHP İl Başkanı Şaban Kılıç, “Yaşadığımız şehrin çok kültürlülüğü bizim zenginliğimiz. Bu aslında bizim gücümüz. Onları koruyarak ve yaşatarak bir Samsunluluk bilinci ile çalışmalarımızı sürdürürsek, geleceği yakalayan çok daha güzel bir Samsun için çok önemli bir adım atmış oluruz” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: