Demirtaş ve milletvekilleri çadırkenti ziyaret etti

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve beraberindeki milletvekilleri, Erciş’te bulunan çadırkenti...

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve beraberindeki milletvekilleri, Erciş’te bulunan çadırkenti ziyaret etti.

Beraberinde geniş bir heyetle gelen Demirtaş, çadırkenti gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Çadırlardaki depremzedelerle bayramlaşan Demirtaş, vatandaşların sorunlarını dinledi.
Çadırkent çıkışında Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Kürtçe konuşmadığı için bir vatandaşa yardım etmediği iddiası ile ilgili basında çıkan haberler konusunda konuşan Demirtaş, “Siyaset üstü bir durum var burada. Bunu basın yoluyla öğrendik. Bunu kim yaptıysa araştırılıp gereği yapılacaktır.’’ dedi.
Çeşitli incelemelerde bulunan Demirtaş, beraberindeki milletvekilleriyle birlikte çadırkentten ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz