Demirtaş Yeniden Aday Olacak

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, bir dönem daha belediye başkanı adayı olacağını açıkladı.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, bir dönem daha belediye başkanı adayı olacağını açıkladı.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) düzenlediği kahvaltıya katıldı. MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Güneş'e ait iş yerinde gerçekleşen kahvaltıya, MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Erkan Malkoç'un yanı sıra birçok önemli isim katıldı. Kahvaltı sonrası bir konuşma yapan Başkan Necattin Demirtaş, katılımcılara belediyenin üç yıllık gelişim sürecini anlattı. Maddi zorlukları geride bıraktıklarını kaydeden Başkan Necattin Demirtaş, 2009 mahalli seçimi öncesinde halka gerçekleştiremeyeceği vaatleri vermekten kaçındığını söyledi. Seçim meydanlarında veya halk ile yaptığı toplantılarda belediye başkanlığını kazanmak uğruna İlkadım halkına hiçbir zaman umut vaat etmediğini dile getiren Başkan Necattin Demirtaş, "Halka un, şeker, yağ gibi hediyeler vererek oy toplama düşüncesinde hiç olmadım. Zaten bu davranış benim siyasi anlayışıma ve karakterime çok ters. Ben kendimi açıkça anlatarak, yapacağım işleri söyledim. Halk ise beni başkanlığa layık gördü" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bir dönem daha belediye başkanlığına aday olacağını açıklayan Başkan Necattin Demirtaş, "İlkadım ilçesi çok geniş bir yapıya sahip. Üç belediye birleşti ve konum itibariyle oldukça genişledi. İlçemizi tanıtmak, geliştirmek için gerekeni yapıyoruz. Bir dönem daha belediye başkanı adayı olacağım. Makam koltuğuna oturup yapışan insanlardan değilim, bir dönem daha adayım. Sonra ise çekilmesini bilirim. Çünkü zeki ve genç insanların önlerini açmak gerek" şeklinde konuştu.

İlkadım ilçesinin günden güne nüfusunun arttığını söyleyen Başkan Demirtaş şöyle devam etti: "Zamanında Samsun'un bu kadar gelişeceği düşünülmemiş. İlçemiz nefes alamıyor. Halbuki şehrin güneyinde inanılmaz geniş alanlar var. Şehrin merkezindeki kurumları güneye taşırsak hem şehir rahatlar hem de güney bölgesinin daha hızlı gelişmesi sağlanır. Sahil bandına taşınan resmi kurumların şehrin önünü kapatıyor."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: