Demirtaş’ın Cazibesi Artıyor

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, modern ve sağlıklı yapılaşmasıyla örnek bir bölge olan Demirtaş’ın yapılan...

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, modern ve sağlıklı yapılaşmasıyla örnek bir bölge olan Demirtaş’ın yapılan yatırımlarla cazibesinin her geçen gün artırdığını söyledi.

Osmangazi Belediyesi tarafından sürdürülen yatırımlarda incelemelerde bulunan Başkan Mustafa Dündar, yapımını bir süre önce başlanan Merkez Camii’nin inşaatının hızla devam ettiğini söyledi. Meydan düzenlemesi projesi dahilinde yeri değiştirilen ve vatandaş katkısıyla modern çizgilerde inşaatına başlanın yeni caminin ihtiyacı karşıladığı gibi meydana estetik olarak değer katacağını anlatan Başkan Dündar, vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

Reklam
Reklam

Vatandaşlarla dertleşen Başkan Dündar, “Gecemizi gündüzümüze katarak Osmangazi’nin geleceği için çalışıyoruz. Her alanda lider ve örnek bir ilçeyi örnek bir şehri oluşturmak, tarihi kültürel değerleri ile modern bir şehrin alt yapısını kurmak en temel gayemiz. Osmangazi önümüzdeki yıllarda attığımız adımlarla çok daha modern ve yaşanabilir bir il olacak. Her mahalleye her sokağa hizmet taşımanın gayreti içerisindeyiz. Burada Demirtaş’ta da gerek spor tesisleri, gerek üst yapı yatırımlarıyla vatandaşlarımızın önünü de ufkunu da açıyoruz. Modern bir gelişimin öncülüğünü üstleniyoruz. Demirtaş’a hak ettiği değeri yatırımları veriyoruz. Gerek Demirtaş, gerekse Osmangazi hak ettiği yatırımları alıyor” dedi.

Başkan Dündar devam eden cami inşaatında incelemelerde bulunurken, yetkililerden de çalışmalar hakkında bilgi aldı. Dündar daha sonra lenf kanserine yakalanan İsmail Öztürk’ü de (45) evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: