Demirtaş’tan Emniyet Müdürü Türkmenli’ne Ziyaret

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Samsun Emniyet Müdürlüğü’ne atanan İsmail Türkmenli’ne ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.Afyon...

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Samsun Emniyet Müdürlüğü’ne atanan İsmail Türkmenli’ne ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Afyon İl Emniyet Müdürü iken Samsun’a atanan Türkmenli’ne yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Demirtaş, “Emniyet teşkilatımızın huzur, güvenlik ve asayiş konularında çalışmalarında belediye olarak her zaman destekçisiyiz. Halkımızın huzur ve refahı için kolluk kuvvetlerimizle koordineli olarak çalışıyoruz. Bundan sonrada bu koordinasyon göre devam edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli de, “Emniyet teşkilatı olarak tüm hizmetlerimizi vatandaş odaklı yürütüyoruz. Vatandaşın olmadığı, kabul görmediği ve desteklemediği hiçbir proje artık günümüzde yürümüyor. Bizim ilk etaptaki en büyük yardımcımız, bize destek olan belediyelerimiz, sivil toplum örgütlerimiz, muhtarlarımız ve değerli halkımızdır. Güvenli ve yaşanabilir bir şehir için emniyet güçleri tüm kamu kurum ve kuruluşları ile uyumlu bir şekilde çalışıyoruz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: