Demokrasiye Saygı Için Yürüyor

  Samsun'dan "demokrasiye saygı" için yola çıkan ve Ankara'ya yürüyen  iş adamı Ahmet Kabadayı Havza ilçesinin ardından Amasya'nın Merzifon ilçesine ulaştı.

Samsun'dan "demokrasiye saygı" için yola çıkan ve Ankara'ya yürüyen iş adamı Ahmet Kabadayı Havza ilçesinin ardından Amasya'nın Merzifon ilçesine ulaştı. Üzerindeki Türk bayrağı ile yürüyen Kabadayı, Havza'da Belediye Başkanı Murat İkiz ve bir grup vatandaş tarafından karşılandı. İkiz’in misafiri olan Kabadayı, vatandaşlarla da sohbet etti. Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise, "Kardeşimizin yolu açık olsun. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak biz kardeşimize destek vererek üzerimize düşen görevi yerine getirdik. İnşallah Ahmet kardeşimiz amacına ulaşır. Kendisine başarılar diliyorum. Bu zorlu yolda Allah yardımcısı olsun” dedi. Havza'dan ayrılan Kabadayı, Amasya'nın Merzifon ilçesine ulaştı. “Son aylarda ülkemiz üzerinde Gezi adı altında bazı güçler tarafından, Başbakanımıza ve ülkemize yapılan saldırılara 'dur' demek için yürüyorum" diyen Kabadayı, salı günü Ankara7da olmayı planladığını, Ankara'da CHP, MHP, Parti binaları önünde ve TBMM'de açıklamada bulunacağını söyledi. Kabadayı, “Ülke hepimizin ülkesi, ülkemize sahip çıkmalıyız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: