Demokrat Parti’de Motivasyon Ziyareti

Demokrat Parti (DP) İzmir il yönetiminde çeşitli kademelerde görev yapmış bazı isimler, Ödemiş ilçe örgütünü...

Demokrat Parti (DP) İzmir il yönetiminde çeşitli kademelerde görev yapmış bazı isimler, Ödemiş ilçe örgütünü ziyaret ederek yaklaşan seçimlerle ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Ziyarete eski GİK üyesi Kamil Öztürk, MKYK üyesi Osman Çandır, eski il başkan yardımcıları, ilçe başkan yardımcılarından oluşan 15 kişilik heyet katıldı.

Gerçekleşen ziyarette Ödemiş İlçe Başkanı Mesut Akbay ve yönetim kurulu üyeleri ile eski İzmir milletvekili Fuat Kılcı da hazır bulundu. Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Akbay, şunları söyledi: “Biz Ödemiş’te genelde arkadaşlar olarak partimizle ilgili konularda elimizi taşın altına koyarak, sorunları beraberce çözmeye çalışıyoruz. Partimizin geçen seçimlerde aldığı oy oranı belli. Türkiye’de yapılan eserlerin yüzde 80’lik kısmını yapmış bir partinin mensupları olarak, önümüzdeki dönem için yol haritasının çizilmesinde birlikte hareket ederek çalışmalarımızı sürdürmek zorundayız. Bugün de gelen arkadaşlarımız geçtiğimiz dönemlerde partimize hizmet vermiş önemli insanlar. Onlarla bugün burada yeni strateji çalışmaları sürdüreceğiz.”

Reklam
Reklam

DP eski GİK üyesi Öztürk de, parti binasında yaptığı konuşmada “Biz artık eskiyiz, görevimiz yok bir kenara oturalım politikası gütmüyoruz. Bu anlayışla bir yere varılmayacağını ve bizim de yıllarca hizmet verdiğimiz partimize katkımızın olacağı düşüncesiyle bir aradayız. Demirel, ‘en büyük çözüm sandıklardır’ diyor. Biz de bu felsefe ile sorunların çözülmesi için sandıklara iyi hazırlanacağız. Bu heyecan Ödemiş’te var ve parti içi sorunları da birlikte tartışarak çözümü bulacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: