Demokratikleşme Paketi

GAZİANTEP (AA) - Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki iş dünyası temsilcileri, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı demokratikleşme paketini olumlu buldu. 

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki iş dünyası temsilcileri, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı demokratikleşme paketini olumlu buldu. Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Derneği Gaziantep Şube Başkanı Kurt Ali Kılçık ise paketin önemli bir gelişme olduğuna işaret etti. Pakete toplumun tüm kesimlerinin destek vereceğini beklediklerini anlatan Kılçık, "Muhalefet partilerinin de desteğiyle paketin yasalaşmasını istiyoruz. Kamuda başörtüsü yasağının kaldırılması, Nevşehir'de üniversiteye Hacı Bektaşı Veli'nin isminin verilmesini toplumsal bütünlük adına önemli diye düşünüyoruz. Başbakanımızdan daha geniş paketler bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz