Demre Hali Sertifikalı ‘sebze Paketleyicileri’ni Bekliyor

Antalya’nın Demre ilçesinde Yaş Sebze ve Meyve Paketleyiciliği (YSMP) Kursu açılması durumunda, mezunların bin 500...

Antalya’nın Demre ilçesinde Yaş Sebze ve Meyve Paketleyiciliği (YSMP) Kursu açılması durumunda, mezunların bin 500 TL maaşla iş bulabilecekleri belirtildi.

Demre Toptancı Hal Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Fahri Duran, geçen sezon yaşanan bazı tatsız olaylardan dolayı zor durumda kalındığının altını çizerek, bu sezon Demreli sertifika sahibi sebze paketleyicilerine ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Sera gelirlerinden başka bir geliri olmayan Demrelilerin Halk Eğitim Merkezi tarafından açılacak olan YSMP Kursu’nu başarıyla tamamlamaları durumunda, bin ile bin 500 TL maaş artı sigorta ile halde işe başlayabileceklerini söyleyen Duran, “Böylelikle hem istenmeyen olaylar yaşanmayacak, hem de Demreli hemşerilerimize istihdam yaratılmış olacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz