Demre'de 23 Nisan coşkusu başladı

Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını ilköğretim öğrencisine bıraktı.

Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını ilköğretim öğrencisine bıraktı.

Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 80. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Merve Küçükpınar'ı kabul etti.

Makamı Kaymakam Karaman'dan devralan Merve Küçükpınar, Orman Bölge Şefliği'nden ağaçlandırma sahası, Milli Eğitim Müdürlüğü'nden gelecek öğretim yılında ilçede bir kitap şenliği yapılmasını istedi. Küçükpınar, ayrıca ilçede tiyatro ve sinema gösterimleri düzenlenmesini talep etti.

Reklam
Reklam

Ziyarette Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Merve Küçükpınar'a hediye verdi.

Demre Garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen İlkay Yılmaz da makamını Atatürk İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Fatma Coşkun'a devretti. Fatma Coşkun, jandarmadan okul önlerinde güvenlik tedbirleri almalarını istedi.

  1. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve Yunus Emre İlköğretim Okulu öğrencileri, Demre caddelerinde yürüyüş gerçekleştirdi. Öğrenciler, Cumhuriyet Meydanı'nda da çeşitli gösterilre sundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: