Demre'de Halk Eğitim Merkezi Sergisi Açıldı

Demre'de Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce bayan kursiyerlere verilen kurslarda yapılan çalışmaların yer aldığı sergi açıldı.

Demre'de Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce bayan kursiyerlere verilen kurslarda yapılan çalışmaların yer aldığı sergi açıldı.

Demre Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce Noel Baba Meydanı'nda, 4 farklı kursta yapılan taş bebek, yağlı boya resim, geleneksel el nakışları ile tığ ve şiş örgücülüğü ürünlerinin yer aldığı sergi açıldı.

Serginin açılışına Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Belediye Başkanı Süleyman Topçu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal ile davetliler katıldı.

Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, yapılan çalışmaların ilçedeki bayanların alile bütçesine katkı sağlayacağını belirterek, daha önce resim eğitimi almamış bayanların 3-4 ay gibi kısa sürede sanatsal anlamda belirli bir yere gelmelerinin takdir edilmesi gerektiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Katılımcılar, daha sonra sergiyi gezdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: