Demre'de Seralar Sular Altında

Antalya’nın Demre ilçesinde öğle saatlerinde başlayan şiddetli yağmur, Gürses, Köşkerler köyleri ile Güvercinlik, Alakent ve...

Antalya’nın Demre ilçesinde öğle saatlerinde başlayan şiddetli yağmur, Gürses, Köşkerler köyleri ile Güvercinlik, Alakent ve Karabucak mahallelerinde ev, sera ve portakal bahçelerinin sular altında kalmasına neden oldu.

Demre'nin Gürses köyündeki yüksek yerlerde kurulu su tahliye kanallarının yağan yağmur sularını tahliye edememesinden dolayı sel suları Güvercinlik Mahallesi'ni sular altında bıraktı. Serası sular altında kalan Fatma Türkmen ile Erkut Türkmen hiçbir şey yapamadıklarını, çaresiz olduklarını söyledi. Arif Bilgiç isimli vatandaş ise kiraladığı seranın henüz hiçbir ödemesini yapamadığını söyleyerek yetkililerden yardım istedi. Sel baskını nedeniyle evinde mahsur kalan Yaşar Keskin de ailesi ile birlikte balkonda yardım gelmesini bekledi.

Reklam
Reklam

Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu, hasar tespiti için su alan yerlerde incelemelerde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: