Demre’ye Yeni Butik Otel

Antalya'nın Demre ilçesi 130 yatak kapasiteli yeni bir butik otelle turizm sezonuna merhaba dedi.Otelin açılış...

Antalya'nın Demre ilçesi 130 yatak kapasiteli yeni bir butik otelle turizm sezonuna merhaba dedi.

Otelin açılış törenine katılan Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Belediye Başkanı Süleyman Topçu, Demre Garnizon Komutanı Jandarma Üstteğmen Hasan Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Soner Yalım, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Sadık Bayraktaroğlu ve Beymelek Belediye Başkanı Osman Güngör ile birlikte kurdele kesti.

Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman yaptığı konuşmada, turizm sezonu öncesi böyle bir tesisi faaliyete geçiren işletmecileri takdir ettiğini dile getirerek, "Bu vesile ile bir müjdeyi verelim.Bir ay içinde beklenen yat limanı inşaatı da faaliyete geçecek. İlçemize yapılan bu tür yatırımların önemi büyük. İnşallah hayırlı bir şekilde tesislerimiz çalışır. Türk turizmine ve Demre’ye katkı sağlar" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Açılışı gerçekleştirilen Winecity Butik Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Perçin ise Avrupa ve Rusya'dan turistleri ağırlayacak olmanın heyecanını taşıdıklarını dile getirdi. Misafirlerine düzenleyecekleri Türk geceleri ile unutulmaz anlar yaşatmayı hedeflediklerini sözlerine ekleyen Perçin, Demre’ye düzenlenen turlarda bundan böyle konaklamanın da operasyonlara dahil edileceğini böylelikle konaklamalı tur hizmetlerini başlatacaklarını ifade etti.

200’ü havuz başı olmak üzere toplam bin 50 kişilik restoran ve konferans salonlarının ise gündüzleri turlara, geceleri de Demre’de düzenlenecek etkinliklere ev sahipliği yapacağını da söyleyen Perçin, otellerinin özel dizayn edilmiş 52 odası ve 630 metrekare şarap mahzeni ile Antalya bölgesinde kendi sınıfında özel bir yer edineceğini düşündüğünü açıkladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz