Deneme Sınavında Öğrenciler SBS Heyecanı Yaşadı

Adana'nın Kozan ilçesinde faaliyet gösteren Işık Dershaneleri, Seviye Belirleme Sınavı (SBS) öncesinde gerçekleştirdiği deneme sınavı...

Adana'nın Kozan ilçesinde faaliyet gösteren Işık Dershaneleri, Seviye Belirleme Sınavı (SBS) öncesinde gerçekleştirdiği deneme sınavı ile öğrencilere sınav heyecanı yaşattı. Aileleriyle sınav merkezi olan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesine gelen öğrencilerin gerçek sınavdaki gibi heyecanlı oldukları gözlendi.

Kozan Işık Dershanesi Müdürü İbrahim Göksu, yaptığı açıklamada, gerçeği aratmayan deneme sınavıyla öğrencilerin, eksiklerini öğrenme, streslerini yenme ve karşılaşabilecekleri muhtemel problemleri yerinde tespit etme imkânı bulduklarını belirtti. Göksu, bu sınav provasıyla birlikte öğrencilerin SBS öncesi olası heyecanlarını yenmeye çalıştıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Kozan'ın eğitim seviyesini daha yukarılara taşımayı amaçladıklarını belirten Göksu, bu yıl ki 8. sınıf öğrencilerin SBS ile ilk kez büyük bir sınav tecrübesi yaşayacaklarını ve sınav heyecanına yenik düşerek başarısız olan öğrencilerin prova sınavla 8 Haziran'daki SBS'ye daha rahat gireceklerini vurguladı.

Göksu, "Dershanemizi ve öğrencilerimizi bu sınavda okullarına alan Mehmet Akif Ersoy Lisesi Müdürümüz Bekir Taşkıner’e teşekkür ediyorum." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: