Deneme Ve Bilim Merkezi'nde Sertifika Töreni

Karaman Belediyesi Deneme ve Bilim Merkezi'nde kurs gören bir grup öğrenciye sertifikaları Belediye Başkanı Kamil...

Karaman Belediyesi Deneme ve Bilim Merkezi'nde kurs gören bir grup öğrenciye sertifikaları Belediye Başkanı Kamil Uğurlu tarafından verildi.

Sertifika töreninde konuşan Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, çocukların okul dönemi başlamadan önce hızlı olan öğrenme süreçlerinin okul döneminde yavaşladığına dikkati çekti. Bu ivmeyi yeniden hızlandırmakta bilim merkezlerinin çok etkili olduğunu ifade eden Başkan Uğurlu, "Genç öğrencilerin Deneme ve Bilim Merkezi'ne gösterdikleri büyük ilgiden dolayı memnuniyet duyuyorum. Önümüzdeki süreçte bu merkez daha kapsamlı üniteleriyle, kendine ait yeni bir binada hizmet verecek. Geleceğin bilim insanları bu merkezlerde bol vakit geçiren çocuklar arasından yetişecek" dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, yaptığı konuşmadan sonra kurs gören öğrencilere sertifikalarını verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: