'denetimli Hırsızlık' Güvenlik Kamerasında

Adana'da hırsızlık suçundan yakalanan ve sevk edildiği adliyede 'Denetimli Serbestlik Yasası'ndan faydalanan bir kişi, imza...

Adana'da hırsızlık suçundan yakalanan ve sevk edildiği adliyede 'Denetimli Serbestlik Yasası'ndan faydalanan bir kişi, imza vermeye geldiği adliyede cep telefonu çalarken, güvenlik kameralarına yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre hırsızlık ve uyuşturucu kulanmak için satın almaktan 13 suç kaydı bulunan 22 yaşındaki Yunus Biçer, hırsızlık yaptığı için polis tarafından yakalandı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği tarafından sorgulandıktan sonra 'hırsızlık' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Biçer, çıkarıldığı mahkeme tarafından 'Denetimli Serbestlik Yasası' kapsamında her gün izma vermesi karşılığında serbest bırakıldı. Biçer geçtiğimiz günlerde adliyeye izma vermek için geldi. Adliyeye girip imza verdiği sırada N.A. isimli bir memurun masa üzerinde duran cep telefonunu alıp, kayıplara karıştı. Biçer, cep telefonunu aldıktan sonra koridordan telefonla konuşuyor gibi yapıp daha sonra cebine koyduktan sonra adliyeden ayrılaması güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Polis bu kayıtları inceleyip hırsızı arama çalışması başlattı. Yapılan operasyonda Biçer yakalandı. Yapılan sorgudan sonra Biçer adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: