Denetimli serbestlikten yarlanan 12 kişi, bin 600 fidan dikti

Kırşehir'de denetimli serbestlikten yararlanan 12 kişiye, bin 600 fidan dikme ve bu fidanlara 1 yıl...

Kırşehir'de denetimli serbestlikten yararlanan 12 kişiye, bin 600 fidan dikme ve bu fidanlara 1 yıl boyunca bakma cezası verildi.

Mucur ilçesinde 32 dönüm araziye fidan dikimi faaliyetine ceza alan 12 kişi ile birlikte, Kırşehir Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Şahin, Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin, Mucur Cumhuriyet Savcısı Sedat Turan'da katıldı.

Kırşehir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ekiplerinin kontrol edeceği fidanlıkta düzenlenen fidan dikme faaliyeti ile suçlunun topluma kazandırılması ve psikolojik olarak da kendisini iyi hissetmesi hedefleniyor.
Kırşehir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Kırşehir Adliyesi'nde görülen davalarda, çeşitli suçlardan hapis cezasına çarptırılan 12 kişi cezalarının kalan kısmını Mucur ilçesinde tahsis edilen 32 dönüm arazide fidan dikerek çekecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: